Premierul Mihai Tudose face, joi, la aceasta ora, un control neanuntat la TAROM si viziteaza aeroportul Henri Coanda.

UPDATE 13:30 - Mihai Tudose a declarat, joi, la finalul vizitei nenanuntate pe care a facut-o la TAROM si la Aeroportul ”Henri Coanda”, ca a dorit sa cunoasca problemele reale ale acestora si in ce masura pot fi ajutate acolo unde este nevoie. Seful Executivului a precizat ca „exista disponibilitatea personalului din conducerea celor doua societati de a restrucura si de a duce partea de management la alt nivel”. Tudose s-a aratat multumit de actuala conducere a TAROM, precizand ca planurile sunt bune.

„Nu a fost un control, a fost mai degraba o vizita. Sunt un simbol al Romaniei si aeroportul si compania TAROM sunt ca interfata pentru oricine vine in Romania si isi formeaza o prima imagine. Am venit sa vad care sunt si problemele reale ale celor doua companii, sa vedem in ce masura Guvernul poate interveni si ajuta cele doua companii. Am vorbit atat cu domnul director de la aeroport, cat si cu conducerea interimara a TAROM, inteleg ca planurile sunt bune, exista dorinta de munca, exista si disponibilitatea personalului din conducerea celor doua societati de a restrucura si de a duce partea de management la alt nivel. Le urez succes si i-am asigurat de tot sprijinul guvernamental”, a declarat premierul.

Intrebat care sunt problemele companiei TAROM, Tuduse a spus ca acestea sunt foarte multe.



Vizita prim-ministrului la TAROM vine dupa ce a criticat pierderile pe care compania aeriana de stat le-a inregistrat in primele sase luni ale acestui an, peste 100 de milioane de lei.

Dupa reprosurile pe care Tudose i le-a adus ministrului Transporturilor cu privire la TATOM intr-o sedinta de Guvern, directorul general al companiei aeriene, Eugen Davidoiu, a demisionat, in locul lui fiind numit interimar Alexandru Susanu - un director cu vechime in companie, responsabil cu operatiunile de zbor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.