Vicepresedintele PNL Florin Citu atentioneaza ca guvernarea PSD nu mai are bani de pensii si salarii si se imprumuta de la banci, scrie digi24.ro.

"Dragnea trebuie sa raspunda personal pentru colapsul Romaniei...

Ofensiva impotriva sectorului privat - care fura si nu plateste impozite, daca stai sa asculti propaganda PSD - este rezultatul populismului lui Dragnea si al PSD.

Dupa 7 luni de guvernare, si fara sa fie implementate legea salarizarii unitare si legea pensiilor, banii colectati din taxe, impozite si accize NU ajung pentru plata salariilor bugetarilor si a asistentei sociale.

Mai simplu, NU au bani de pensii si salarii!!!

Ahh da, le platesc pentru ca se imprumuta de la banci (da, ati auzit bine de la banci) pentru a acoperi diferenta. Si se (ne, pentru ca noi platim pana la urma), vor imprumuta si mai scump pentru ca taxa pe care Dragnea si PSD o vor impune sectorului financiar-bancar (banci, IFN, asiguratori) se va vedea in PRETUL pe care statul il va plati pentru aceste imprumuturi!! Asta nu o spune Tudose.

Populismul si incompetenta costa. Din pacate nu plateste cine trebuie. Pentru ce fac PSD si Dragnea Romaniei in aceste luni, pierderea alegerilor in 2020 este un cost mult prea mic. Ar trebui sa plateasca personal", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.