Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut duminica, la Antena 3, ca Romania este foarte aproape de a avea politie politica, subliniind ca isi pune speranta in directorul SRI, Eduard Hellvig.

Chestionat daca in Romania mai este democratie, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu mai e, Romania este foarte aproape, inca nu e, este foarte aproape de a ne trezi intr-un timp rezonabil cu o politie politica, asta este o notiune foarte grea. Nu suntem in situatia in care sa avem politie politica, dar suntem foarte aproape de a avea asa ceva. Am mari sperante in Eduard Hellvig, directorul SRI, il stiu, are o conceptie destul de moderna. Sper sa reziste la orice tentatie, pentru ca tentatiile sunt foarte mari".

"Prin ceea ce a facut pana acum (Eduard Hellvig – n.r.) se pare ca lucrurile sunt in regula ca si abordare, dar exista foarte multa manipulare si exista foarte multa influenta asupra unor institutii care ar trebui sa fie total independente, pentru a ne da fiecaruia dintre noi garantia ca in Romania, daca nu gresesti si daca nu incalci o lege si daca nu furi, poti sa dormi linistit", a adaugat el, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.