O copila in varsta de 12 ani din Timisoara planuia sa isi ucida parintii de dragul iubitului, in varsta de 27 de ani. Incurajata de individ, fetita a pus la cale uciderea parintilor, care nu erau de acord cu relatia lor. Fata a fost internata la Psihiatrie. 

Povestea a inceput in luna iulie a acestui an, cand tanara in varsta de 12 ani l-a cunoscut pe barbatul de 27 de ani, prin intermediul unui joc online.

„Inculpatul, profitand de varsta mica a minorei si de naivitatea acesteia, i-a creat o dependenta emotionala de el, fapt ce i-a permis in timp sa o determine pe minora sa comita diferite acte sexuale pe care sa le filmeze si sa i le puna la dispozitie”, declara Alexandru Florenta, procuror-sef DIICOT Timisoara, potrivit Digi24.ro.

Incidentul a fost evitat cand parintii fetei au observat schimbari in comportamentul ei. Au gasit conversatiile pe care le avea cu barbatul, in mediul virtual, si au internat-o la o clinica de neuropsihiatrie infantila. Desi a primit tratament, copila continua sa pastreze legatura cu barbatul, cu 15 ani mai mare decat ea.

Procurorii sustin ca barbatul a incercat sa-i induca fetei ideea ca ar trebui sa se sinucida. Totul pentru ca el sa nu fie anchetat.

„Cand esti mic si iti serveste un strain pe strada o bomboana si, cum tu nu ai primit acasa, pleci cu el. Dar, in social media, ti se ofera urmatoarele tipuri de bomboane: apreciere, atentie, importanta”, explica Anca Tiurean, specialist psihoterapie familiala.

Individul de 27 de ani este arestat preventiv. E suspectat de pornografie infantila si corupere sexuala, insa, potrivit anchetatorilor, ar putea fi acuzat si de determinare sau inlesnire a sinuciderii dupa ce a incercat sa o convinga pe minora sa isi puna capat zilelor.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca sa stea in spatele gratiilor pentru o perioada lunga de timp. Minora primeste, in continuare, tratament si participa la sedinte de terapie individuala si alaturi de familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.