Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, afirma ca nu este posibila o reconciliere intre el si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea pe modelul Grindeanu.

"Intre mine si domnul Dragnea nu e posibila o reconciliere dupa modelul Grindeanu. Nu vreau sa fiu ambasador la Chisinau. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoana, indiferent daca este rege sau sclav", a spus Chirica, citat de ziaruldeiasi.ro.

Chestionat daca intentioneaza sa se inscrie in cursa pentru conducerea PSD Iasi, Chirica a raspuns: "Nu totul in viata se face cu bataie".

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara la Antena 3, ca s-a intalnit cu liderul PSD Liviu Dragnea in urma cu cateva zile si au discutat despre „ce s-a intamplat in urma cu cateva luni”, precizand ca nu a fost o discutie tensionata. Grindeanu a infirmat ca i s-ar fi propus functia de consul sau ambasador la Chisinau, asa cum s-a vehiculat in presa

„Am avut o intalnire cu Liviu Dragnea in urma cu cateva zile. A fost o chestiune legata ce s-a intamplat in urma cu cateva luni, e o treaba absolut normala. (...) A fost o discutie intre doi oameni, in niciun caz tensionata, care doresc cateva lucruri si anume ca PSD sa faca o guvernare foarte buna, sa-si duca la capat mandatul primit de la cetateni si totodata, daca e sa enumar doua dintre teme - asta ar fi prima si cea de-a doua e legata de PSD si de intarirea PSD si in nicun caz slabirea lui”, a declarat Sorin Grindeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.