Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara la Antena 3, ca s-a intalnit cu liderul PSD Liviu Dragnea in urma cu cateva zile si au discutat despre „ce s-a intamplat in urma cu cateva luni”, precizand ca nu a fost o discutie tensionata. Grindeanu a infirmat ca i s-ar fi propus functia de consul sau ambasador la Chisinau, asa cum s-a vehiculat in presa.

„Am avut o intalnire cu Liviu Dragnea in urma cu cateva zile. A fost o chestiune legata ce s-a intamplat in urma cu cateva luni, e o treaba absolut normala. (...) A fost o discutie intre doi oameni, in niciun caz tensionata, care doresc cateva lucruri si anume ca PSD sa faca o guvernare foarte buna, sa-si duca la capat mandatul primit de la cetateni si totodata, daca e sa enumar doua dintre teme - asta ar fi prima si cea de-a doua e legata de PSD si de intarirea PSD si in nicun caz slabirea lui”, a afirmat Sorin Grindeanu.

De asemenea, el a infirmat ca i s-ar fi propus o functie de consul sau ambasador la Chisinau, informatii vehiculate in presa.

„Aseara am vazut la stiri ca eram ambasador, azi consul. Nu am discutat nicio secunda aceste lucruri.

Fostul premier a evitat sa spuna daca s-a impacat sau nu cu Liviu Dragnea.

„Asta e o chestiune, o s-o vedem in viitor. Cert este ca a fost o discutie cat se poate de constructiva si benefica, zic eu, spre binele PSD”, a afirmat Grindeanu, intrebat daca s-a impacat cu liderul PSD.

El a reafirmat ca sustine orice guvern PSD si in contiunare se considera membru al partidului de guvernare, scrie News.ro.

„Eu ma consider in continuare un membru al PSD, urmeaza sa vedem acea decizie a Comisiei de etica. Asta imi doresc sa fac in continuare, sa activez in PSD. Sa vedem ce va decide partidul. (...) Ma simt responsabil in fata oamenilor din Timis (...) si am discutat foarte mult cu ei in aceasta perioada - aici nu e vorba de orgolii personale ale lui Sorin Grindeanu sau ale altcuiva - toata lumea isi doreste sa continue in PSD”, a precizat fostul premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.