Fostul lider USR, Nicusor Dan, a dat o declaratie, marti, la DNA, in legatura cu plangerea penala depusa de USR in care o acuza pe Gabriela Firea de abuz in serviciu. 

„Am dat o declaratie prin care am confirmat cele spuse in plangerea penala pe care am depus-o, adica faptul ca proiecte pe care consilierii USR le-au depus inca din toamna lui 2016 nu fusesera depuse pe ordinea de zi de catre primarul Firea, desi era atributia sa legala, termenul legal fiind de 30 de zile”, a declarat Nicusor Dan, la iesirea de la DNA, potrivit Digi24.ro.

El puncteaza faptul ca o parte dintre aceste proiecte au fost puse pe agenda Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in urma plangerii.

„Erau proiecte care priveau modificarea contractelor de salubritate in legatura cu deszapezirea, erau doua proiecte legate de spitalele din Bucuresti, mai era o chestiune legata de cainii cu stapan din Bucuresti care sa fie sterilizati gratuit. Discursul doamnei primar era ca reprezentantii USR nu fac nimic, vin numai sa o critice”, a mai spus Nicusor Dan.

USR acuza primarul General al Capitalei de abuz in serviciu pentru ca a refuzat sa puna proiectele Uniunii pe ordinea de zi a CGMB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.