Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, il lauda pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustinand are mare incredere in el.
"Am vorbit cu domnul ministru (Petre Daea – n.r.) despre toate deplasarile pe care le-a facut in tara si pe care le face in continuare si il incurajez sa le faca pentru ca discuta direct cu oamenii. Sunt foarte multe proiecte care vor fi dezvoltate in tara, unele care vor fi specifice pentru anumite zone, incepand de la zootehnie si finalizand cu productia de legume", a declarat liderul social democrat, citat de romaniatv.net.

"Am mare incredere in ministrul Agriculturii, este un om care traieste in fiecare zi si in fiecare noapte pentru fermierii romani si pentru agricultura. L-am incurajat sa continue asa si a facut si o echipa buna la minister si rezultatele incep sa se vada", a adaugat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.