Vicepresedintele PNL Florin Citu sustine ca "Dragnea si PSD sunt disperati dupa bani", fiind de parere ca va urma introducerea impozitarii progresive pe venit si profit, cresterea cotei contributiilor sociale pentru cei cu venituri mari si cresterea cotei standard a TVA la 22%, scrie money.ro.

"Dragnea si PSD sunt disperati dupa bani. Si acum nu vorbesc doar de averile personale. Au nevoie de bani si la buget (de acolo se alimenteaza si averile lor). Nu doar pentru 2017 dar mai ales pentru 2018 si 2019.

La inceputul anului, cu greu si cu injuraturi printre dinti, s-au abtinut sa nu “amane” reducerea TVA de la 20% la 19%, eliminarea taxei pe constructii speciale si a supraaccizei pentru combustibil. Stiau foarte bine ca au nevoie de bani pentru a sustine promisiunile electorale. Promisiuni care doar cheltuiesc bani din buget si nu aduc nimic in economie. Presiunea societatii a fost asa de mare ca au renuntat. Doar pe moment. (...)

Dar problema pentru Dragnea si PSD ramane:este foame de bani la guvern!

Asa ca am intrat in faza a treia. Guvernul si Dragnea nu ne mai spun dinainte ce taxa vor sa introduca. Pentru ca este clar ca urmeaza cresteri de taxe. Dar PSD si Dragnea au inteles ceva. Au nevoie de sustinere publica.

Asa incepe demonizarea unor sectoare din economie ca astfel taxarea companiilor si a angajatilor din aceste sectoare sa para un lucru firesc pentru toata lumea. Bancile nu platesc impozit pe profit, fura banii din tara etc, hai sa le taxam mai mult. Companiile petroliere isi permit sa faca preturile in functie de cerere si oferta, hai sa mai punem o supraacciza si sa crestem redeventele. Administratorii Pilonului II de pensii ne “fura”. Si mai sunt exemple", a scris Florin Citu pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.