Liviu Dragnea a declarat ca printre temele de discutie din cadrul intalnirii de astazi, s-au numarat prioritatile legislative ale Executivului, nivelul incasarilor la buget si cresterea economica, aratandu-se multumit de faptul ca noul Guvern a depasit stadiul implementarii programului de guvernare. 

"Am discutat despre prioritatile legislative de Guvern pentru aceasta toamna, despre CEx-ul pe care il vom organiza in zilele urmatoare, despre stadiul in care se afla implementarea programului de guvernare si trebuie sa recunosc ca pentru mine este o veste foarte buna, au inceput sa il si depaseasca, ceea ce imi da de gandit, nivelul incasarilor, cresterea economica si faptul ca cea mai mare parte din intarzieri au fost recuperate. M-am uitat pe evidenta prezentata si de vicepremierul Ciolacu si de doamna vicepremier Shhaideh, sunt doar doua sau trei locuri unde sunt in curs de realizare, dar sunt in grafic", a declarat liderul PSD, potrivit Bursa.ro.

Liviu Dragnea puncteaza faptul ca s-a stabilit un grafic in ceea ce priveste adoptarea proiectelor de lege initiate de Guvern: "Sunt multe proiecte de lege si am stabilit un oarecare grafic si o oarecare ritmicitate, in asa fel incat sa fie adoptate intr-un ritm firesc. Totodata, am discutat si despre proiectul de buget".

Liderul PSD a amintit si cateva aspecte legate de Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, care, potrivit celor declarate, a intrat in faza de avizare: "Am discutat, am inteles ca a plecat deja pe circuitul de avizare de la ministerul de Finante. Urmeaza, cand incepe sesiunea parlamentara, sa ajunga proiectul la Parlament".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.