Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, aminteste promisiunile ministrului Educatiei, Liviu Pop, ca elevii vor avea manuale la inceput de an scolar. In schimb, elevii de clasa a V-a vor avea niste "indrumare", ca solutie "de rezerva", scrie aktual24.ro.

"Liviu Pop, ministrul Educatiei, 9 august 2017: «Vreau sa ii asigur pe toti elevii si parintii ca vom avea manuale de clasa a V-a in 11 septembrie. Avem solutia de rezerva.(…) Manualele vor fi pe banci, nu e nevoie sa imi dau demisia»

Liviu Pop, chestionat de premierul Tudose, in debutul sedintei de guvern, 18 august 2017: «Mai pe romaneste, toate manualele cu exceptia clasei a V- a sunt deja in scoli. La clasa a V-a, pentru primele doua luni avem solutia de rezerva, cu indrumarele pentru fiecare elev, in asa fel incat, odata cu finalizarea contestatiilor pe care editurile le-au facut, sa integram manualele in timpul anului scolar»

Asadar, elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale pe banci, in prima zi de scoala. Vor avea «solutia de rezerva»: niste biete indrumare (ce-or fi insemnand ele ?!), daca le vor avea si pe acelea.

In loc sa-l demita in direct si fara alte «solutii de rezerva», premierul i-a pus ministrului incapabil o intrebare in bascalie si cu asta basta. Vor merge cu alai si pompa sa deschida noul an scolar", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.