Petre Pitis, directorul general al societatii Tel Drum, a declarat vineri la iesirea de la DNA, unde a fost audiat in legatura cu utilizarea ilegala de fonduri europene pentru achizitionarea unei instalatii, ca a fost anuntat ca s-a inceput umrarirea penala, ca este vorba despre "un denunt facut aiurea", iar intrebat daca este interfata lui Liviu Dragnea, a exclamat: "M-ati innebunit cu personajul asta!'.

"Am fost anuntat ca s-a inceput urmarirea penala. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunt facut aiurea. A inceput o ancheta, aveti rabdare", a declarat Pitis.

Intrebat daca el ste interfata lui Liviu Dragnea, Pitis a negat.

"M-ati innebunit cu personajul asta! Il cunosc ca-i din judet, am jucat cu el fotbal in liceu cand eram elev in clasa a XI a", a explicat directorul Tel Drum.

In ceea ce priveste participarea la licitatii el a sustinut ca din 70-80 de participari, castiga la 20.

"La licitatii, in medie, avem 70-80 participari pe an si castigam 20. E normal, ca la toate firmele din tara, n-avem succese deosebite", a afirmat Petre Pitis.

Tel Drum, Petre Pitis si Mircea Visan, urmariti penal de DNA

Societatea Tel Drum, Petre Pitis, directorul general al acesteia, si Mircea Visan, director in cadrul aceleiasi firme, au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DNA, in dosarul privind obtinerea ilegala de fonduri europene in cazul achizitionarii unei statii de asfaltare. Tel Drum ar fi obtinut ilegal peste patru milioane de lei din fonduri europene.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de societatea Tel Drum, persoana juridica, dar si fata de Petre Pitis si Mircea Visan, reprezentanti ai firmei, pentru folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.