Vicepresedintele PNL Florin Citu sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, o coopteaza pe "Mama Omida" in echipa de guvernare si ca PSD-istii nu mai pot ascunde ceea ce simte toate tara, scrie digi24.ro.

"Dragnea o coopteaza pe Mama Omida in echipa de guvernare!! (numai vrajile il mai salveaza, cu vrajeala nu mai poate)

Ii cam ia pe nepregatite cresterea economica pe PSD-isti. Pentru a 2-a oara in acest an reactioneaza uimiti la “cea mai mare “ crestere economica din UE. Ce nu spun PSD-istii este ca in primul trimestru Irlanda a fost “campioana” iar acum 7 tari inca nu au raportat datele pentru trimestrul doi. Dar nu conteaza asa mult. Conteaza ca reactia PSD-istilor spune adevarul despre aceasta economie.

PSD-istii nu pot sa ascunda ceea ce simte toata tara: am mai vazut acest film si s-a terminat foarte prost pentru noi. (...)

In acest moment conditiile economice sunt cele din vara lui 2007 (putin mai rele chiar). Se mai poate salva situatia", a scris Florin Citu pe Facebook.

Citeste in postarea sa argumentele care il fac sa creada ca vom cadea mult mai rau dupa euforia din perioada 2015-2018.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.