Camera Deputatilor a lansat o procedura de licitatie deschisa, cu scopul de a-si achizitiona becuri si lampi fluorescente, in valoare maxima de 353.592 lei. Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut. 

Camera Deputatilor isi propune sa incheie un contract de achizitii publice, pentru a cumpara produse de iluminat.

Criteriul de atribuire este reprezentat de pretul cel mai scazut, iar ofertele pot fi depuse pana la data de 21 august 2017, ora 15:00.

Fondurile bugetare sunt principala sursa de finantare, noteaza romaniatv.net.

Pe langa acesta, Camera Deputatilor mai doreste sa incheie un contract de achizitii publice, pentru achizitionarea produselor de curatat si de lustruit, in valoare de 171.420 de lei.

Valoarea garantiei de participare este: 65 lei – pentru detergent de geamuri, 175 lei - pentru produsele de curatat podele, 50 lei – pentru detergent candelabre, 63 lei – pentru cloruri si detartranti, 610 lei - pentru preparate odorifere, 218 lei – pentru dezodorizante de WC, 148 lei – pentru pastile pisoar, 56 lei – pentru alcool sanitar, 163 lei – pentru detergent si solutie clatire, 121 lei – pentru detergent vase si inox, 40 lei – pentru insecticide.

Si in acest al doilea caz, Camera Deputatilor aplica acelasi criteriu de atribuire, cel mai mic pret.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.