Dupa ce USR a anuntat rezultatul referendumului intern, fostul presedinte al formatiunii, Nicusor Dan, a sustinut ca nu va reveni intr-un partid care "se pozitioneaza altfel decat in campania electorala".

"Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala (...) Ma voi intoarce in USR atunci cand convingerile mele sunt aceleasi cu ale partidului. (...) Daca la un moment dat partidul reconsidera si spune ca pe aceasta chestiune nu are o pozitie unitara, atunci da, revin in partid. In acest moment, sunt in afara USR", sustine Nicusor Dan, citat de ziuadecj.realitatea.net.

El a subliniat, insa, ca ramane parlamentar si ca va colabora cu oricine. "Probabil ca voi colabora ca parlamentar afiliat", a adaugat el.

Reamintim ca "rezultatele arata ca 52,7% dintre membrii partidului au votat pentru pozitionarea partidului fata de initiativa de modificare a Constitutiei initiata de Coalitia pentru Familie", potrivit unui comunicat al USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.