Dupa anuntarea rezultatelor referendumului intern, liderul Platformei liberale din USR, Cristian Ghinea, sustine ca "membrii USR au pus interesele de modernizare ale societatii romanesti si ale propriilor alegatori deasupra unor ipotetice calcule electorale lipsite de curaj si a santajului emotional", noteaza digi24.ro.

"Membrii USR au pus interesele de modernizare ale societatii romanesti si ale propriilor alegatori deasupra unor ipotetice calcule electorale lipsite de curaj si santajului emotional exercitat asupra lor.

USR Liberal cheama la dialog platformele, grupurile si membrii USR pentru a decide pasii de urmat dupa referendum.Rezultatul demonstreaza ca USR este singurul partid modernizator si proeuropean al Romaniei si ca este angajat, unit si puternic, in lupta cu vechile partide, PSD si PNL, care, prin sustinerea unei coalitii cu un program liberal, au dezertat de la obligatia de a ne apara libertatea. (...)

USR Liberal dezaproba faptul ca fostul presedinte al USR Nicusor Dan s-a pus pe sine deasupra partidului si afirma cu tarie ca USR va continua sa ramana un partid al membrilor sai si al cetatenilor si nu al unui singur om. Dezavuam telenovela demisiei cu revenire, campania din afara partidului pentru partid si continuarea campaniei in timpul referendumului, toate elemente care denota lipsa de respect fata de membrii USR, care asteptau respectarea regulilor principial agreate.

USR Liberal este increzator ca viitorul Congres va alege un nou presedinte capabil sa puna interesele alegatorilor si ale societatii deasupra dorintelor proprii, sa creeze si sa mentina punti pentru dialog, sa conduca impreuna cu si respectand membrii USR si sa garanteze, prin actiunile lui, ca USR este acel partid altfel care modernizeaza Romania", a scris Ghinea pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.