Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat ca nu a fost invitat la Ceremonia comemorativa a Centenarului bataliei de la Marasesti, pe care a urmarit-o din fata televizorului. 

"Nu am fost invitat, nu e nicio problema, m-am uitat la ceremonie la televizor", a afirmat Traian Basescu la B1TV, potrivit agerpres.ro.

Fostul presedinte a punctat ideea ca Romania mai are pana sa ajunga la nivelul la care fostii presedinti sa nu fie tratati ca dusmani ai presedintelui in functie.

Intrebat daca exista o relatie de "dusmanie" intre el si actualul presedinte, Klaus Iohannis, Basescu a negat: "Nu, Doamne fereste".

La Ceremonia de duminica au participat peste 4.000 de persoane, printre care si Klaus Iohannis, presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, precum si premierul Mihai Tudose si alti ministri ai Cabinetului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.