Fostul premier Adrian Nastase sustine ca, in ciuda faptului ca nu este de acord cu multe decizii ale presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, acesta trebuie respectat ca lider al partidului.

"Acum este presedintele partidului si cata vreme este presedinte partidului, trebuie sa se bucure de respectul datorat. Nu sunt de acord cu multe dintre deciziile lui. Pe unele i le-am transmis direct, despre altele am scris", a declarat Nastase, citat de jurnalul.ro.

"Partidul are alte probleme, dupa parerea mea, si Dragnea ar trebui sa fie constient de lucrul acesta. A reluat sedintele Biroului Permanent, dar la prima nu a participat. Eu cred ca la a doua ar trebui sa participe. Ar trebui organizat saptamanal. Ar trebui partidul sa gandeasca o strategie politica pentru urmatorii ani. Ar trebui partidul (...) sa faca ceea ce deja a facut PNL, am impresia urmand sugestiile mele, si anume sa creeze departamente si un guvern din umbra. Nu e cazul cu un guvern din umbra cand esti la putere, dar departamentele ajuta in primul rand sa construiesti liderii de maine. Deci practic, partidul si-a consumat resursele in mare masura si cred ca in acest moment este foarte important ca partidul sa isi refaca aceste resurse. Ati mai auzit ceva de Institutul Sincai, Institutul Social Democrat? El este blocat, e nevoie de un presedinte acolo. E nevoie de cursuri de formare. Aceste lucruri sunt importante si vom vedea peste un an, doi, trei, cine va fi in locul lui Dragnea sau nu va fi", a adaugat Nastase, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.