Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, solicita Parlamentului dezbaterea "situatiei grave in care guvernarile Dragnea 1 si 2 au pus bugetul tarii".

"Dupa ce am anuntat ca il convocam pe ministrul de finante in sesiunea extraordinara sa dea socoteala pentru executia bugetara lamentabila si rectificarea bugetara, PSD-ALDE au dat bir cu fugitii.

Au amanat sau anulat sesiunea extraordinara si nu dau niciun semn ca vor sa-l trimita pe ministrul de finante sa prezinte stadiul in care au adus finantele tarii. Le e teama ca ministrul va mai scapa perle, cum a fost cea despre desfiintarea pilonului doi de pensii, si va mai dezvalui cine stie ce manevre scandaloase pe care au de gand sa le faca cu banii romanilor in cautarea lor disperata de bani. (...)

Situatia grava in care guvernarile Dragnea 1 si 2 au pus bugetul tarii trebuie dezbatuta in Parlament. Este cel mai important subiect al Romaniei pentru ca un buget calamitat de proasta guvernare si de masurile iresponsabile ale PSD nu poate asigura functionarea normala a tarii, nu vom putea nici macar spera la dezvoltarea sanatoasa a tarii sau recuperarea decalajelor fata de tarile dezvoltate ale UE", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.