Un barbat de aproximativ 60 de ani, din Galati, a murit pe strada, joi, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei, in conditiile in care 11 persoane au avut nevoie de ajutor medical de urgenta incepand de miercuri si pana joi, la orele amiezii, dupa ce li s-a facut rau in diferite locuri publice.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati, Eugen Chirita, a declarat, joi, ca printr-un apel la 112 s-a semnalat faptul ca un barbat de aproximativ 60 de ani este cazut pe strada, in fata unui bloc din municipiul Galati.

"Apelul a fost in jurul orei 13.00 si s-a semnalat ca un barbat, de aproximativ 60 de ani, este cazut pe strada, in fata blocul M2, de pe strada George Cosbuc. La fata locului, s-a deplasat un echipaj medical cu autospeciala SMURD de tip B, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar barbatul, aflat in stop-cardiorespirator, nu a mai putut fi salvat", a spus Chirita.

Din primele informatii se pare ca barbatului i s-a facut rau din cauza temperaturilor ridicate.

De altfel, potrivit sefului Servciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi, incepand de miercuri si pana joi la pranz, echipajele ambulantelor au intervenit pentru salvarea a11 persoane carora li s-a facut rau in diferite locuri publice, din cauza temperaturilor extrem de ridicate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.