In contextul dezbaterilor pe marginea sistemelor de indemnizatii si de pensii, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD si-a dat seama acum de inechitatea sistemului de pensii speciale pe care l-au recreat, in 2015, Victor Ponta si Gabriel Oprea, informeaza hotnews.ro.

"In 2015, premierul Victor Ponta, intr-o demagogie si o prostie, ambele fara limite, a reintrodus sistemul de pensii speciale cu niste criterii de crestere a pensiilor aberante, ajungandu-se, astazi, la pensii speciale de peste 45.000 RON. Ponta, Oprea si PSD-ul au creat un regim special de pensii pentru militari, diplomati, aviatori si alte categorii din clientela lor politica, luand bani, fara rusine, de la salariati infinit mai prost platiti, unii chiar saraci, decat categoriile pe care le-au favorizat.

In zilele acestea, vedem cu totii ca insusi PSD-ul, care a batjocorit bugetul de stat dorind sa castige simpatie populara pe care sa o plateasca cu bani publici, a realizat inechitatea sistemului de indemnizatii de crestere a copilului si a sistemului de pensii speciale. In acelasi timp, au priceput si imposibilitatea platii, pe termen mediu si lung, a indemnizatiilor aberant de mari pentru cresterea copiilor, dar si a pensiilor nemuncite si platite din bani pur si simplu sustrasi de la cei cu salarii mici.

Din acest motiv, astazi, cand cele doua subiecte sunt in dezbatere publica, din care rezulta cat de mincinoase au fost masurile “cuplului” Ponta – Antonescu, eu nu am decat sa zambesc, recunosc, cu oarecare cinism. Ticalosia unor politicieni i-a adus in situatia de a se lovi cu capul de pragul de sus. Ce ziceti, dragi PSD-isti care acum trebuie sa platiti ce ati votat cu veselie in 2012 si 2015?", a scris Traian Basescu pe Facebook, intr-o postare intitulata "Iesi afara…!".

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.