Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit marti seara la Antena 3 despre activitatea fostului prim-ministru, Sorin Grindeanu si despre motivele care au dus la schimbarea guvernului.
Potrivit hotnews.ro, chestionat daca fostul sef al Executivului "era incompetent sau nu facea treaba", presedintele PSD a raspuns: "Nu pot sa spun ca a fost sau nu incompetent. Nu am raspuns nici la atacuri, nu suntem pe persoana fizica aici (...) Asa pare, trebuie sa recunosc ca nu aveam elemente care sa ma determine sa spun acest lucru (ca Sorin Grindeanu a fost "deturnat" - n.r.).

Sunt oameni care spun ca nu se prea ocupa de guvernare, o spun ministri care erau in Guvern. Cu acesta idee au venit niste prieteni foarte apropiati de-ai lui. Nu stiu daca e adevarat. Daca e, e foarte grav. La un moment dat adevarul va iesi la iveala. Pe noi ne-a interesat ca programul de guvernare sa fie recuperat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.