Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, este de parere ca motivul pentru care este convocat Parlamentul in sesiunea extraordinara este "mai serios si deocamdata tinut secret".

"L.Dragnea convoaca Parlamentul in sesiune extraordinara. Tudose a anuntat ca ar fi vorba de o lege privind fuzionarea ELCEN cu RADET. Inclin sa cred ca poate fi vorba si de ceva mai serios tinut deocamdata in secret. De aceea, il intreb public pe L.Dragnea cateva lucruri:

Intentioneaza sa propuna un proiect de lege privind crearea Fondului Suveran de Investitii acum in sesiunea extraordinara? A avut discutii pe aceasta tema, recent, in Grecia? Daca da, cu cine a avut acele discutii si ce a hotarat sa faca in urma lor? Este adevarat ca a avut discutii si pe teme de Justitie si ce a hotarat in urma lor? In Fondul Suveran ar urma sa intre, conform declaratiilor anterioare ale lui L.Dragnea, actiuni ale statului la cele mai profitabile societati de stat.

Publicul din Romania, cetatenii romani, au dreptul sa afle raspunsurile la aceste intrebari", a scris Catalin Predoiu pe Facebook.

Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.