Primaria Capitalei informeaza ca a luat decizia sa suspende procesul de inscriere in programul "Biciclisti in Bucuresti".

"In urma numarului foarte mare de solicitari primite, Primaria Capitalei a luat decizia sa suspende procesul de inscriere in Program, pana la procesarea tuturor cererilor sosite prin e-mail si eliminarea tuturor inregistrarilor multiple sau care contravin in alt fel regulamentului.

Pana la ora 18.30, ora la care au fost inchise ghiseele si a fost dezactivata adresa biciclisti@pmb.ro, au fost procesate un numar de 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relatii cu Publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de cereri.

Toate cererile transmise prin e-mail vor primi un numar de inregistrare, in ordinea procesarii acestora, care va fi comunicat prin e-mail fiecarui solicitant.

Dupa ce toate cererile vor fi procesate si vor fi primit numar de inregistrare, se va proceda la filtrarea bazei de date pentru inlaturarea inscrierilor multiple, dat fiind faptul ca regulamentul prevede clar ca fiecare cetatean poate solicita un singur voucher.

Pentru a se putea garanta principiul „primul venit, primul servit” in alocarea voucherelor, cererile vor fi inregistrate in functie de data si ora procesarii, in cazul celor depuse la ghiseele Centrului de Relatii cu Publicul, respectiv dupa data si ora primirii solicitarii in serverul Primariei, in cazul celor trimise prin e-mail.

Dupa efectuarea tuturor acestor operatiuni, va fi publicata pe site-ul pmb.ro, la sectiunea „Biciclisti in Bucuresti”, lista numerelor de inregistrare ale tuturor cererilor admise si ordonate in modul descris anterior.

In functie de numarul total al cererilor validate, vom supune aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in proxima sedinta, un proiect de Hotarare prin care sa fie suplimentat numarul de vouchere acordat in cadrul acestui program in acest an.

Citeste si:
Înscrierile pentru Gala Green Report Ediția a 3-a 2023 continuă...
Înscrierile pentru Gala Green...

Programul „Biciclisti in Bucuresti” va fi reluat si in anul urmator, iar toti solicitantii care au depus cereri in acest an si nu vor primi vouchere vor ramane in baza de date a Programului pentru editia din 2018", se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.