Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac virulent la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustinand ca devine "tot mai penibil", pentru ca masurile din programul de guvernare nu sunt aplicate de Guvern

"Dragnea, tot mai penibil!

A vrut Dragnea sa creeze Fondul National de Investitii. Grindeanu a spus NU, pentru ca era o prostie care decapitaliza companiile de stat si s-a ingropat ideea din programul Marelui Carmaci.

A vrut Dragnea impozitul global pe veniturile din fiecare gospodarie. Grindeanu si-a dat seama ca ideea este inaplicabila si a spus NU Marelui Carmaci.

A vrut Dragnea impozitarea cifrei de afaceri a companiilor. Tudose a spus NU, pentru ca sistemul este incompatibil cu regulile Uniunii Europene, ceea ce Marele Carmaci nu stia.

A vrut Dragnea impozitarea salariilor mari. Tudose a spus NU, pentru ca masura nu aduce mai nimic la bugetul de stat, asa cum credea Marele Carmaci.

A vrut Dragnea sa numeasca, prin Carmen Dan, seful DIPI. Tudose a spus NU, pentru ca nu a vrut sa fie papusarit de Marele Carmaci.

A vrut Dragnea plata CAS si CASS de catre angajat. Tudose spune NU, pentru ca riscul diminuarii colectarii este mare, iar salariile ar fi scazut incepand cu 1 ianuarie 2018.

A vrut Dragnea sa-i dea afara din PSD pe Ponta, Grindeanu si Ivan. Organizatiile PSD din teritoriu au spus NU, pentru ca nu recunosc dreptul de viata si de moarte al Marelui Carmaci asupra membrilor partidului.

Altfel spus, Dragnea da in spatiul public citate din programul de guvernare inept, scris de Valcov, sau da „indicatii pretioase” partidului, dar nimeni nu-l mai baga in seama.

Sunt curios cand o sa priceapa Marele Carmaci, smecheras viclean de Teleorman, ca a ajuns penibil.

Iar despre o noua motiune de cenzura impotriva propriului guvern nu mai poate fi vorba...", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.