Fostul premier Victor Ponta ca viziunea economica "latino-americana" a presedintelui PSD Liviu Dragnea este "doar un sir de gogosi populiste nesustenabile", si o asemenea abordare merge daca vrei sa conduci CJ Teleorman sau "Teldrum" SA.

"Deja acest joc nu mai este comic ci devine chiar ridicol! Tot ce anunta Dragnea ca se face vine Tudose si anunta ca NU se face - dar asta nu este un mod de guvernare serios!

E clar ca viziunea economica 'latino-americana' a lui Liviu Dragnea este doar un sir de gogosi populiste nesustenabile - dar asta merge daca vrei sa conduci CJ Teleorman sau 'Teldrum' SA / la nivelul unei tari ca Romania si a unui partid ca PSD dezastrul e inevitabil in acest mod!

Aloooo - ati auzit de faptul ca in economie , fiscalitate, politici bugetare cele mai inportante notiuni sunt 'stabilitate si predictibilitate'?!?!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Aceste afirmatii survin dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca CAS si CASS nu vor fi platite de angajati si ca se renunta la taxa de solidaritate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.