Presedintele este convins ca Romania va serba asa cum se cuvine, anul viitor, centenarul Unirii, deoarece romanii se pricep de minune la organizat astfel de manifestatii. Nu si la autostrazi, spune seful statului.
"Ne pricepem, totusi, foarte bine la organizat manifestari festive si nu si nu am niciun fel de emotii in aceasta privinta. Sigur, ar fi fost frumos daca daca am fi avut proiecte mari cu care sa aratam ca in acesti 100 de ani Romania a devenit nu doar mare, ci si unita. Puteam sa avem, daca am fi lucrat mai intens in ultimii 10-15 ani, de exemplu autostrazi care sa lege provincii istorice. Nu avem, dar sper sa reusim", a spus Klaus Iohannis, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.