Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca i-a solicitat premierului Mihai Tudose sa analizeze "foarte atent si cu maxima rigoare" activitatea ANAF.
"Eu i-am cerut primului-ministru sa analizeze foarte atent si cu maxima rigoare activitatea ANAF si m-a asigurat si pe mine, si pe colegii din coalitie, ca se va intampla acest lucru in zilele urmatoare. L-am rugat doar sa faca o analiza foarte serioasa a activitatii ANAF si sa ia masurile de cuviinta", a declarat presedintele PSD, citat de antena3.ro.

Intrebat daca este multumit de activitatea sefului ANAF, raspunsul social-democratului a fost: "Eu evit sa spun ce parere am eu, personala, despre un membru al Guvernului sau despre un sef de institutie, dar faptul ca i-am cerut premierului sa faca aceasta analiza, probabil ca nu sunt foarte, foarte fericit".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.