Fostul premier Victor Ponta este de parere ca "o guvernare eficienta se face doar cu autoritatea prim ministrului acceptata si respectata".

"Ma bucur ca ratiunea a castigat si nu se schimba sistemul de impozitare - sper ca Premierul Tudose sa «ingroape» si cealalta traznaie numita «impozitul pe gospodarie»!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativa si de un ANAF nepolitizat care sa combata evaziunea fiscala.

Mai sper sa terminam cu acest sistem care face numai rau unei bune guvernari - Dragnea anunta in fiecare zi de la Partid cate o gogoasa umflata ca sa arate ca el e «Seful» si Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpira sa o respinga cat mai delicat ca sa nu se supere prea tare!

O guvernare eficienta se face doar cu autoritatea Prim Ministrului acceptata si respectata, cu masuri economico- fiscale stabile si predictibile si cu ministri pusi pe criterii de competenta ( nu de slugarnicie fata de «Seful Suprem» sau de apartenta la TelDrum sau CJ Teleorman)!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.