Dupa ce Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose, Victor Ponta a tinut sa precizeze ca nu intelege "modul de gandire al conducerii PSD".

"Cand Eugen T a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea si a votat pentru caderea Guvernului PSD Grindeanu - a fost considerat bun de Conducerea PSD!

Cand Eugen T a spus un lucru perfect adevarat despre modul netransparent si ineficient in care Liviu Dragnea (prin semnatura Doamnei Ministru Sevil Shaideh si a Secretarului General Busuioc) imparte banii publici din PNDL - a fost dat afara din functia de consilier onorific!

Este clar ca nu am cum sa inteleg modul de gandire si actiune al actualei Conduceri a PSD - si zau ca nu vad absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votantii PSD si pentru toti romanii!!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.