Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o intrevedere cu premierul Israelului Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei oficiale pe care a facut-o in perioada 11-13 iulie.
"Am avut placerea de a discuta cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel si ministru al Afacerilor Externe, despre oportunitatile de a consolida cooperarea noastra prin atragerea #capitalului israelian in Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, dar si in alte sectoare ale #economiei romanesti.

Printre principalele teme discutate s-a regasit si cooperarea in domeniul cercetarii tehnologice si industriale, cu precadere laserul de la Magurele. De altfel, #Romania si #Israel au o colaborare excelenta in sectorul de aparare si cel educational, cooperare care fundamenteaza dezvoltarea parteneriatului bilateral in domeniul apararii si cercetarii militare, precum si al securitatii cibernetice", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.