Dupa ce doi elevi au picat la examenul de bacalaureat pentru ca in lucrarile scrise la limba romana, ar fi avut scrisul diferit pe parcursul lucrarii, fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia asupra faptului ca atat in Guvernul Ponta, cat si in cel actual "avem premieri si ministri plagiatori si nu i-a eliminat nimeni din Guvern".

"Doi copii din judetul Dambovita au picat bacul pentru ca, in lucrarile scrise la limba romana, ar fi avut scrisul diferit pe parcursul lucrarii. Profesorii corectori au apreciat ca este scrisul lor, dar au avut suspiciunea ca acesta ar putea fi un semn de identificare a numelui elevului, drept pentru care, ambii copii au fost eliminati de la bac, pe buna dreptate, chiar daca este vorba despre o suspiciune.

In guvernele Ponta si Tudose, am avut si avem premieri si ministri plagiatori si nu i-a eliminat nimeni din guvern, iar Presedintele Iohannis l-a tratat cu multa bunavointa pe Tudose si la nominalizare.

Si atunci, care Dumnezeu este sistemul nostru de valori in educatie?

Poate imi spuneti voi", a scris Traian Basescu pe Facebook, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.