Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca premierul Mihai Tudose este "mahnit" din pricina afirmatiilor denigratoare pe care un europarlamentar roman le-a lansat la adresa Guvernului.
"De data asta nu o sa stau fara sa reactionez, se lucreaza, se lucreaza serios la documente si vor fi, intr-adevar, sesizate institutiile statului, pentru ca se face mult prea mult rau. Vorbeam in seara asta cu premierul Tudose si era pe de-o parte multumit pentru ca a avut intalniri bune la Bruxelles, chiar foarte bune, dar pe de alta parte era mahnit si era firesc sa fie mahnit pentru ca, chiar in timpul in care avea intalniri, un europarlamentar de acolo dadea interviuri foarte urate, denigratoare la adresa Guvernului, la adresa Romaniei, iar asa ceva sa stiti ca nu face nimeni, nicaieri", a declarat seful PSD, potrivit digi24.ro, care citeaza News.ro.

"L-am rugat pe premier sa treaca peste asta, sa inteleaga ca este o perioada peste care eu sper ca vom trece, pentru ca in nicio tara acest tip de atitudine a unor institutii nu a durat foarte mult, nu a durat. La un moment se inchide aceasta atitudine, cei care au gresit in acele perioade au platit si au platit dur si tara respectiva a revenit la normalitate", a adaugat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.