Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a fost constituita Comisiei de inventariere a arhivei SIPA, insa nu au fost facute publice numele membrilor acesteia.

"Comisia SIPA este constituita dintr-un numar de cinci membri si trei supleanti (...) Ieri, am constituit componenta comisiei prin ordin de ministru. (...)

Astazi, au intrat prima zi in arhiva si au inceput activitatea. Dansii au ramas acolo si prima parte a activitatii vizeaza inventarierea fondului arhivistic.

Mi-ati pus intrebarea daca va pot spune numele membrilor comisiei si al supleantilor. Sigur ca pot sa il spun, dar nu am sa o fac. Pentru ca este un ordin intern, este un ordin de executie de punere in aplicare a Hotararii de Guvern si este o masura de protectie a colegilor nostri care fac parte din comisie", a declarat Tudorel Toader, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.