Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca liberalii se vor lupta ”pe toate caile democratice” pentru a opri implementarea masurilor din programul de guvernare al PSD precum impozitul pe cifra de afaceri sau taxa de solidaritate, cerand totodata coalitiei PSD-ALDE ”sa lase economia in pace” si ”sa puna taxa pe gafe si declaratii guvernamentale stupide”.

"Impozitul pe cifra de afaceri nu trebuie aplicat sub nici o forma, oricate analize, simulari si parasimulari s-ar apuca sa faca, pe genunchi si la spartul targului, Misa si Tudose sub supravegherea lui Dragnea! (...)

Asa-numita taxa de solidaritate trebuie si ea trimisa la cosul de gunoi al proiectelor ratate. E o forma parsiva de lichidare a cotei unice care s-a dovedit atat de utila pentru finante, economie si investitii. Ce vor sa puna ei in loc? Biruri peste biruri pentru cei care castiga din munca, initiativa, imaginatie si creativitate! Cine cere solidaritate? Tocmai ei, cei care ii sfideaza in fiecare zi pe romani.

La fel, taxa pe produsele asa-zis nocive trebuie respinsa pentru ca cine stie ce le mai da prin cap si ce vor considera ei nociv. Acesta taxa ii va afecta pe multi romani cu posibilitati materiale mai modeste.

Mai bine ar pune o taxa pe gafele si declaratiile guvernamentale stupide in care cativa ministri ai lui Dragnea stralucesc fara egal. Plus o taxa pe fiecare initiativa toxica pentru economie. Bugetul ar fi serios alimentat!", a scris Raluca Turcan, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.