"Impozitul pe cifra de afaceri nu trebuie aplicat sub nici o forma, oricate analize, simulari si parasimulari s-ar apuca sa faca, pe genunchi si la spartul targului, Misa si Tudose sub supravegherea lui Dragnea! (...)

Asa-numita taxa de solidaritate trebuie si ea trimisa la cosul de gunoi al proiectelor ratate. E o forma parsiva de lichidare a cotei unice care s-a dovedit atat de utila pentru finante, economie si investitii. Ce vor sa puna ei in loc? Biruri peste biruri pentru cei care castiga din munca, initiativa, imaginatie si creativitate! Cine cere solidaritate? Tocmai ei, cei care ii sfideaza in fiecare zi pe romani.

La fel, taxa pe produsele asa-zis nocive trebuie respinsa pentru ca cine stie ce le mai da prin cap si ce vor considera ei nociv. Acesta taxa ii va afecta pe multi romani cu posibilitati materiale mai modeste.

Mai bine ar pune o taxa pe gafele si declaratiile guvernamentale stupide in care cativa ministri ai lui Dragnea stralucesc fara egal. Plus o taxa pe fiecare initiativa toxica pentru economie. Bugetul ar fi serios alimentat!", a scris Raluca Turcan, pe Facebook.