Liviu Dragnea a fost intrebat despre o informatie aparuta in presa, potrivit careia dupa vizita pe care o va incepe marti in Israel va mai ramane cateva zile in aceasta tara, alaturi de partenera sa. Dragnea nu a oferit insa un raspuns la aceasta intrebare.

"Eu am sperat in astia doi ani de zile ca toate institutiile statului si ceilalti actori politici, incepand cu presedintele Romaniei si oricine altcineva din aceasta tara, apreciaza ca propunerea mea de dialog, de pace politica, e bine sa fie luata in seama si sa construim ceva in aceasta tara", a replicat el.

Liderul PSD a adaugat ca acest apel la "pace politica" a fost inteles ca o slabiciune a sa si a PSD. "Drept pentru care s-a incheiat aceasta perioada de pace", a spus el.

Un jurnalist a incercat sa il intrebe daca sugereaza ca presedintele Iohannis are legatura cu aceasta informatie aparuta in presa, insa Dragnea l-a intrerupt iritat: "Nu, nu, nu sugerez. Lasati-ma sa termin. Apropo, sper sa fi meritat mizeria din ultimele doua zile. Sper sa fi meritat".

Jurnalistul i-a spus ca, poate, se refera la televiziunea la care lucreaza, iar Dragnea i-a spus ca "nici nu se uita la el". "La microfon", i-a spus jurnalistul, Dragnea raspunzandu-i: "Nici nu stiam de unde e microfonul".

El a explicat apoi ca vizita in Israel are loc ca parte a unei delegatii oficiale a Parlamentului, urmand sa plece marti si sa se intoarca joi. "Intr-adevar, indraznesc sa stau doua zile acolo", a spus Dragnea.

Liderul PSD a fost intrebat apoi cum se va modifica relatia sa cu presedintele Iohannis, el spunand ca acum "va fi ca inainte".

"Ca inainte de pace. Nu razboi. Nu mai intoarcem obrazul, pur si simplu. Fac ei ceva, facem si noi ceva, zic ei ceva, zicem si noi ceva", a spus el.

Intrebat cu ce a fost deranjat de presedinte, Dragnea nu a raspuns si a continuat: "Va asigur ca avem suficiente resurse".