Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca una dintre concluziile sale dupa dezvaluirile facute de Rise Project despre Liviu Dragnea, este ca acesta "se simte cu musca pe caciula".

"Sunt cateva concluzii pe care le-am tras. Prima concluzie este ca Dragnea se simte cu musca pe caciula. A doua concluzie pe care am tras-o este ca actualul partid de guvernamant este in stare sa foloseasca orice institutie a statului pentru a pune botnita presei libere, pentru ca nu poate sa-mi spuna nimeni ca este o intamplare, o coincidenta, controlul efectuat de ANAF la RISE Project exact in ziua in care trebuiau sa faca dezvaluiri despre afacerile sefului PSD.

De altfel, se si stie ca atat Grindeanu, cat si Tudose au incercat sa il schimbe pe seful ANAF si nu au reusit, pentru ca a fost tinut in functie de Dragnea. Eu va spun ca nu sunt numai dezvaluiri, eu cred ca pana si copiii stiu in Teleorman, ca Tel Drum este al lui Dragnea, acesta este secretul lui Polichinelle, si ca, de fapt, este vaca de muls a PSD. Acum, sigur, trebuie probe", a declarat Ludovic Orban, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.