Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, unde va avea intrevederi cu mai multi oficiali europeni, printre care si presedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker, dar si cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

"Eu sunt absolut sigur ca domnul Tudose va avea o intalnire foarte buna cu presedintele Comisiei Europene (...). Eu sper ca, chiar sunt convins ca domnul Mihai Tudose va avea o intalnire foarte plina de substanta cu presedintele CE, o intalnire civilizata, dar plina de substanta, pentru ca este bine ca relatiile, modul de comunicare si colaborare intre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana sa fie exact modul de colaborare si comunicare intre CE si guvernul oricarei alte tari din UE", a sustinut presedintele Camerei Deputatilor, la Romania TV.

"Acolo lucrurile se prezinta intr-o maniera corecta, cinstita, adevarata, bazata pe cifre, adica eu cred ca acesta trebuie sa fie modul in care Guvernul trebuie sa comunice cu CE si CE sa se uite pe date statistice si pe cifre oficiale, nu pe declaratiile unora sau altora", a adaugat social-democartul, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.