Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca luni va transmite catre Ministerul Public rezultatele verificarilor privind detinerea certificatelor ORNISS de catre vizitatorii arhivei SIPA.

"Arhiva SIPA - evolutii!

In cursul zilei de maine, voi transmite catre Ministerul public, rezultatele verificarilor privind detinerea de certificate ORNISS de catre vizitatorii arhivei SIPA !
Pana miercuri, Secretariatul General al Guvernului urmeaza sa ne transmita cele doua propuneri pentru constituirea Comisiei de inventariere a arhivei.
Consiliului Superior al Magistraturii, solicitat in scris sa se consulte cu asociatiile profesionale in vederea desemnarii unui magistrat care sa devina membru in Comisia de inventariere, nu a formulat nici un raspuns!

In cursul zilei de miercuri (12 iulie), dupa desemnarea presedintelui, Comisia isi va incepe activitatea!", a scris Tudorel Toader pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.