Politica 9 Iulie 2017 15:18 de Clara Vacaru
Peste 53.000 de persoane din tara si strainatate au luat parte la concertele din cea de a doua zi a Festivalului Neversea care are loc pe plaja Modern din Constanta, unde a urcat pe scena Afrojack, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii.

Pe scena principala a festivalului Neversea au urcat, sambata seara, Mike Perry, Delia, Bassjackers, Afrojack, Years&Years, Fatboy Slim, Ferry Corsten, iar pe celelalte scene au concertat alti peste 30 de artisti, printre care Rudimental DJ, Marc Romboy, Parra for Cuva, Rampue, Blondish si multi altii, la concerte asistand peste 53.000 de oameni.

"Ma bucur enorm ca sunt pe scena inca de la prima editie a Festivalului Neversea. Sunt impresionat de fanii din Romania, care imi depasesc asteptarile de fiecare data. Sunt extrem de fericit ca fac parte din line-up-ul celor doua mari festivaluri, Untold si Neversea, festivaluri care cred eu ca vor ramane in istorie”, a declarat Afrojack.

Si Fatboy Slim s-a declarat impresionat de caldura cu care este primit de fiecare data cand vine in Romania.

Sute de politisti, jandarmi, luptatori antitero, politisti locali, pompieri, medici au fost mobilizati pentru cele trei zile ale Festivalului Neversea, care a inceput vineri si la care sunt asteptati peste 150.000 de oameni. Locurile de cazare au fost ocupate in totalitate, atat la Constanta, cat si la Mamaia, iar in unele situatii hotelierii au majorat tarifele si cu 30 la suta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.