Politica 8 Iulie 2017 14:14 de Clara Vacaru
Cantareata franceza Sheila a anuntat sambata prin intermediul managerului ei, decesul fiului Ludovic Chancel, in varsta de 42 de ani, potrivit Le Figaro.

"Cu durere, Sheila anunta decesul fiului ei, Ludovic, survenit in noaptea de 7 spre 8 iulie. Inhumarea va avea loc in intimitatea familiei. Pentru a respecta durerea unei mame in doliu, nu va exista niciun raspuns din partea Sheilei sau a anturajului ei pentru eventuale solicitari de presa", se arata intr-un comunicat transmis de managerul Stéphane Letellier-Rampon.

Ludovic Chancel era fiul unic al Sheilei - pe numele adevarat Annie Chancel - si al cantaretului Ringo (Guy Bayle). Cei doi s-au casatorit in 1973 si au divortat in 1979. Ludovic Chancel a vorbit despre relatia proasta cu mama sa, intr-o carte publicata in 2005, in care i-a reprosat ca nu s-a ocupat suficient de el.

El s-a casatorit in 2013 cu manechinul Sylvie Ortega Munos. "Dragul meu pisoi, ai plecat sa vezi daca paradisul exista. Sunt de neconsolat", a scris ea pe contul de Facebook.


Sheila, in varsta de 71 de ani, care a fost supranumita "mica logodnica a francezilor" in anii 1960, pregateste un nou album si ar urma sa cante vara aceasta la Alhambra din Paris. Cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani, fiul ei a scris pe Facebook ca-i ureaza "sanatate, dragoste, pace si tot ce-i mai bun pentru viitor. Inchei cu cateva cuvinte... Te iubesc", a scris Ludovic.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.