Politica 7 Iulie 2017 15:55
Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca liberalii lucreaza la un proiect pentru transparentizarea actionariatului firmelor care au contracte pe bani publici.

"Va anunt ca lucram la un proiect de modificare a legii societatilor comerciale pentru a asigura transparenta actionariatului firmelor care au contracte pe bani publici. Cum ar putea fi identificat un eventual conflict de interese in cazul unei societati cu actiuni la purtator?", a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Acest anunt survine dupa Rise Project a publicat un raport atribuit Directiei Generale de Protectie Interna, intitulat "Nota privind aspecte care afecteaza climatul socio-economic al judetului Teleorman", care descrie o "retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene si guvernamentale. In acest document, Dragnea este prezentat drept "detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA”.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.