Politica 6 Iulie 2017 17:30
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat ca "nu este in pericol postul sefului ANAF" Bogdan Stan si ca acesta nu a fost chemat la Guvern pentru a fi "mustruluit".

"Am avut aseara (n.r.- miercuri) o discutie, ei au foarte mult de recuperat, trebuie sa discutam foarte cinstit. Nu ne-am jucat, nu a fost un exercitiu de imagine schimbarea Guvernului. Au foarte mult de recuperat. Nu este pus in pericol postul sefului ANAF", a afirmat presedintele PSD, citat de economica.net.

"Am avut aseara o intalnire cu primul ministru. Ei au avut ieri patru - cinci ore o discutie si cu Finantele si cu ANAF-ul si cu alti ministri si au identificat 30 si ceva de actiuni care au in vedere o imbunatatire a activitatii ANAF, dar si un pachet serios de actiuni contra evaziunii fiscale, inclusiv a unor actiuni din vami. De asta au fost chemati acolo, ca sa discute serios, nu ca sa fie mustruluiti", a adaugat Dragnea, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.