Business 6 Iulie 2017 10:44
Presedintele Klaus Iohannis va participa joi, la Summitul „Initiativei celor Trei Mari” (Baltica – Adriatica – Neagra), care are loc la Varsovia si la care invitat special este presedintele SUA, Donald Trump.
La reuniune vor participa sefi de stat si reprezentanti ai acestora din 12 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria. In calitate de invitat special, la Summit va fi prezent si presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit News.ro.

„Initiativa celor Trei Mari” urmareste sa ofere sustinere politica pentru o mai buna cooperare si interconectare a economiilor statelor din spatiul geografic cuprins intre cele trei mari - Adriatica, Baltica si Neagra - in domenii precum energie, transporturi, telecomunicatii sau protectia mediului, se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.