Politica 5 Iulie 2017 14:44
In urma anchetei initiate de jurnalistii de la Rise Project, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut ca a notificat autoritatile federale din Brazilia in vederea analizarii modului in care au fost furnizate informatii despre viata sa privata.
"Am notificat autoritatile federale din Brazilia, prin Ambasada Braziliei de aici, pentru ceea ce a aparut pe un anumit site, pentru ca nu am reactionat pana acum, ultimele luni de zile, dar deja sunt foarte multe legi incalcate si faptul ca unui turist roman, eu nu am virat bani in Brazilia, nu am afaceri in Brazilia, nu am spalat bani in Brazilia sau in alta tara sau in Romania, si faptul ca niste date strict personale au fost puse la dispozitia unor asa zisi jurnalisti sau anchetatori civili, incalcandu-se niste legi, cred ca ar trebui sa primesc niste explicatii. Sa vedem daca acele date personale au fost date oficial de catre o institutie federala din Brazilia sau au fost obtinute prin mijloace nelegale", a declarat Dragnea, citat de digi24.ro.

Liderul social-democrat a subliniat ca nu exista o ancheta in Brazilia care sa il vizeze.

„Nu exista asa ceva ( o ancheta in Brazilia – n.r.). Din cate imi aduc aminte, nu sunt nici urmarit international, nu am nici mandat de arestare internationala, nu sunt nici urmarit de Interpol si nu sunt de acord ca un asa zis investigator, pentru niste investigatii pentru care se cheltuie multi bani, spune minciuni”,
a aratat el, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.