Politica 5 Iulie 2017 11:18
Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan este de parere ca premierul Mihai Tudose "nu cunoaste cum se folosesc pedalele economiei", accelerand "catre recesiune economica, in loc sa franeze".

"Tudose nu cunoaste cum se folosesc pedalele economiei!
Accelereaza catre recesiune economica, in loc sa franeze!

Domnul Tudose, care ne spunea ca nu trebuie sa fii economist ca sa fii ministru al economiei, trebuie apreciat pentru sinceritate si pentru ca a recunoscut implicit ca nu cunoaste cum functioneaza economia reala. Confirmarea vine nu doar din faptul ca nu a demonstrat nimic in calitatea de ministru, dar si din deformarile fiscale pe care si le-a asumat in noul program de guvernare: renuntarea la impozitul pe profit, noi taxe pe produse sau pe venituri, amanari ale reducerii TVA, impozite asupra veniturilor gospodariilor.

Chiar daca i-a fost pus in brate impozitul pe cifra de afaceri si i s-a conditionat mandatul cu aceasta masura care va trimite in insolventa mii de firme, putea sa apese pe frana caci, acum, comenzile sunt la dumnealui. Insa, domnul Tudose, ascultator din fire, a accelerat!

Ma intreb, daca se confirma zvonul ca taxa de solidaritate va fi de 25% din salariu, ce va face domnul Tudose? Va frana sau va accelera? Voi ce spuneti?", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.