Politica 5 Iulie 2017 11:07
Deputatul PSD Liviu Plesoianu se afla in fata sediului DNA, protestand fata de prezenta Laurei Codruta Kovesi la conducerea institutiei.

Plesoianu are prinsa pe piept o coala de hartie pe care scrie "Kovesi la poligraf. Ai fost acasa la Oprea", scrie digi24.ro.

Alaturi de el se mai afla trei persoane care au mesaje similare: "Ai plagiat? Ai abuzat? Ai plecat!" si "Your DNA is corrupt" si "Kovesi, pe tine cine te Oprea?".

"NU se mai poate trai asa in aceasta tara! Eu NU mai accept! Ca atare, maine dimineata (miercuri, 5 iulie), ma voi afla de la prima ora in "spatiul meu privat" din fata Sediului DNA din Str. Stirbei Voda nr. 79-81. Incepand cu ora 8.00, imi voi petrece "timpul meu liber" in fata Templului Anticoruptiei, unde salasluieste DIVINITATEA SA. Ma va bucura prezenta oricarui CETATEAN care va alege acelasi "spatiu privat" si acelasi interval de "timp liber". Dupa cum ma va bucura si propria-mi companie, in cazul in care voi fi singurul cu care ma voi intersecta.

"Noi suntem DNA si nu ne lasam!" - Foarte bine! Si eu sunt PARLAMENTAR AL ROMANIEI. ...SI NU MA LAS!

...Fie sa FIM!", a scris deputatul marti pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.