Politica 4 Iulie 2017 11:14
Fostul premier Victor Ponta sustine ca strategia de crestere a veniturilor angajatilor de la Ambulanta si ISU este corecta si trebuie sprijinita.

"Indiferent de toti dusmanii si detractorii, de controverse si acuzatii, eu sunt mandru de ceea ce a realizat Raed Arafat in sistemul de interventii in situatii de urgenta - si il consider prin ceea ce face la fel de bun roman ca cei mai multi dintre noi! (...)

Fac acest comentariu in calitate de Prim Ministru care a aprobat si maririle de buget si de salarii la cei care lucreaza in domeniu dar si achizitiile noi si accesarea programelor cu fonduri europene nerambursabile / dar si de tata care a avut nevoie de asistenta de urgenta pentru copilul sau ( ceea ce nu doresc nimanui dar din pacate se intampla multora dintre noi)!

Acum strategia de crestere in continuare a veniturilor angajatilor de la Ambulanta si ISU este corecta si trebuie sprijinita / este insa absolut necesar ca aceasta sa fie completata cu achizitia de urgenta de masini si tehnica moderna - altfel Sistemul va intra rapid in colaps ( anul 2016 afost pierdut si chiar 2017 este in pericol)!

In acest sens este bine ca la Ministerul Sanatatii a ramas in functie Dr. Bodog care cunoaste subiectul si de a carei buna credinta nu am niciun motiv sa ma indoiesc. Sper sa aiba rapid sprijinul Premierului si al Ministrului de Finante pentru a rezolva problema achizitiilor!

Pentru viata noastra si a familiilor noastre!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.