Politica 3 Iulie 2017 14:33 de Clara Vacaru
Afacerile din Brazilia de pe urma carora a beneficiat presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana, scrie Rise Project intr-o noua investigatie despre intrarile lui Dragnea in Brazilia.

Procurorii brazilieni suspecteaza o posibila spalare de bani, dar si alte infractiuni in cazul investitiilor facute pe numele prietenilor politicianului, potrivit jurnalistilor de la Rise Project.

RISE Project, impreuna cu reporteri ai postului de televiziune Record TV, a doua cea mai mare retea de televiziune din Brazilia, au documentat intrarile si iesirile lui Liviu Dragnea si ale apropiatilor sai in tara de peste Atlantic. Ziaristii au obtinut indicativele zborurilor care i-au adus in Fortaleza, oras din nord-estul Braziliei unde si-au desfasurat afacerile, numerele pasapoartelor folosite precum si datele si orele exacte cand acestia au trecut prin punctele de frontiera.

Prima intrare documentata de Rise Project a lui Dragnea la Fortaleza dateaza din 2009. De atunci, Dragnea a mai fost in Brazilia de mai multe ori impreuna cu Costel Comana (omul de afaceri gasit spanzurat intr-un avion pe ruta Brazilia - Costa Rica) si Mugurel Gheorghias, administratorul din acte al Tel Drum.

Vezi aici toata investigatia Rise Project


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.