Politica 3 Iulie 2017 11:38
La doar o saptamana pana la inceperea festivalului Neversea, zeci de timisoreni au donat sange, in schimbul unui bilet gratuit. 

Au ramas doar 4 zile pana la cel mai asteptat festival de la malul marii, Neversea. Pe scena vor urca zeci de artisti celebri in toata lumea.

150 de persoane din Timisoara si din judetele invecinate au venit weekend-ul trecut sa doneze sange si sa primeasca un bilet gratuit pentru o zi la Untold sau Neversea.

"Am optat pentru prima zi de Untold si astept sa ma distrez, acum am terminat si sesiunea. Oricum eu consider ca este un gest nobil acest lucru si e foarte bine sa avem grija de cei din jurul nostru mai ales ca nu stim niciodata cand ajungem in pozitia respectiva", a declarat unul dintre donatori, potrivit stirileprotv.ro.

Edy Chereji, managerul festivalului Neversea: "Este, practic, ultima etapa a caravanei Blood Network. Pana pe 10 iulie oricine isi doreste sa doneze, poate sa o mai faca la oricare din centrele de transfuzie din tara, unde vor putea primi o reducere la abonament."

Zeci de oameni au donat si in Constanta: "Noi ne distram, iar altii au nevoie de sanatate si cu siguranta le vom face un bine."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.